30 års jubilæum Intersport Hadsund


 

Billedtekst:

Intersport Hadsund fylder rundt. Poul Erik Andersen (t.v.) og Kurt Olesen kigger dybt i skrapbogen og fejrer 30 gode år med solide tilbud.

 

Tre årtier med Intersport i Hadsund

 

Der er god grund til at kippe med flagene på Butikstorvet i Hadsund. I tre årtier har Intersport haft til huse i centret, og ligeså længe har kunderne nyt gavn af forretningens ekspertise, de konkurrencedygtige priser og det brede sortiment.

- Det skal selvfølgelig fejres, lyder det samstemmende fra Poul Erik Andersen og Kurt Olesen, der sammen med Mads Jensen står i spidsen for Intersport i henholdsvis Hobro og Hadsund. Kurt Olesen er daglig leder i Hadsund, mens de to øvrige hovedsagligt har deres gang i Hobro.

Det var Poul Erik Andersen, som i 1983 åbnede afdelingen i Hadsund. Og sidenhen overtog Intersport i Hobro. Forretningen havde de første år til huse på den modsatte side af Butikstorvet, men i 1992 flyttede Intersport ind i de nuværende, langt større lokaler.

I 2010 indtrådte Kurt Olesen og Mads Jensen, som medejere af de 2 butikker, og i dag har fire af de i alt ti medarbejdere fast arbejdssted i Hadsund-afdelingen.

 

Verdens største sportskæde

Og meget er sket på de tredive år, der er gået. Intersport har vokset sig stor såvel i Danmark som over resten af verden. I dag er Intersport verdens største sportskæde med 5.200 butikker i 38 lande. Omsætningen overstiger 7 mia. kr. på årsplan, og den enorme størrelse er med til at skabe fordele for kunderne. – Det er den altafgørende faktor for vores konkurrencedygtige priser. Det bidrager også til, at vi har branchens bredeste udvalg af sportstøj og udstyr, beretter Poul Erik Andersen. Han bakkes op af Kurt Olesen: - Jeg tror roligt, vi kan fastslå, at Intersport Hadsund gennem nu 30 år har sat sit præg på detailhandlen på såvel Butikstorvet som i Hadsund-området som helhed. Vi har en stor og bred kundeskare. Vi henvender os til hele den østlige del af Himmerland, og vi sælger sportstøj til folk i alle aldre. Og så har vi en lang række leverandøraftaler med de lokale idrætsforeninger. Det nyder både vi og områdets idrætsudøvere stor gavn af.

 

Dynamisk branche

Førertrøjen er dog ikke gratis. Poul Erik Andersen og Kurt Olesen slår begge fast, at branchen er særdeles dynamisk med hastigt skiftende tendenser. – Det udfordrer os til at være på forkant med tingene. Der sker noget hele tiden med nye trends og et ændret modebillede, som også smitter af på sportstøjet. Så vi skal altid være et skridt foran, siger Poul Erik Andersen. – I dag er løb og fitness rigtig stort. Ser vi ti år tilbage havde fritidstøjet en fremtrædende rolle, og hvis vi kigger lidt ind i fremtiden, kan det være noget helt tredje, tilføjer Kurt Olesen og understreger i samme forbindelse, at kunderne til stadighed efterspørger ekspertise: - Intersport Hadsund er stærk på alle fronter, hvilket også bidrager til en fortsat solid kundestrøm. Rådgivning er vores varemærke. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, og de to butikker skaber en god synergieffekt. Mangler vi eksempelvis en sko i Hadsund har de den som regel i Hobro og omvendt. Det ved kunderne godt, og det er med til at opretholde vores position.

Intersport Hadsund markerer de kommende dage jubilæet med masser af tilbud, kik ind i butikken.


Top