Købsbetingelser


 

Intersport

 

Er verdens største kæde af sportsforretninger med mere end 4000 lokale butikker, der dagligt betjener mere end 150.000 kunder i 28 lande. Der giver dig en række fordele, bl.a. FORTRYDELSESRET. Når du ser udvalget i INTERSPORT er det let at blive fristet. Men - hvis du fortryder dit køb, kan du få pengene tilbage. Du skal blot aflevere varen ubrugt, i hel stand og i den orginale emballage. Returretten gælder i 8 dage. HUSK din kassebon!

De bedste valgmuligheder

Som verdens største butikskæde med sportsartikler giver vi dig mulighed for at vælge mellem det mest spændende af alle de kendte mærker.

Landsdækkende bytteservice

Hvis fødselsdagsgaven er købt 3 numre for stor - eller for lille - så kom trygt til INTERSPORT. Her får du 30 dages landsdækkende byttegaranti. Du kan altså bytte en vare købt i én INTERSPORT-butik i alle andre INTERSPORT-butikker i Danmark. Bare husk at få et byttemærke sat på varen.

Gavekort

En populær gave er altid et gavekort til INTERSPORT. Det kan benyttes i alle vore forretninger i Danmark til alle varer og giver derfor stor frihed og sikkerhed.

Prisgaranti

Hvis du har købt en vare hos os og inden for 8 dage kan dokumentere, at den er billigere i andre butikker i området, får du forskellen refunderet.


Top