Ny Intersport i Hadsund

Forandringens vinde blæser hen over butikscenter Hadsund. Intersport Hadsund har været igennem en gennemgribende ombygning af butikken der blandt andet indebar nyt gulv og ny butiksbelysning.

Kunderne kommer i den nye butik til at opleve en mere luftig og indbydende butik, men nyt inventar og masser af Sports temaer og tilbuds øer. Intersport Hadsund får nyt in store system med skærme der viser tilbud og Intersport film klip. Dette giver en go stemning og atmosfære i butikken. Dette system er helt nyt og findes kun i få Intersport butikker. Personalet er stadig de gamle kendinge og de glæder sig til deres nye omgivelser.

Ombygningen er en del af en større plan for Intersport Hadsund, der fremover vil indebære masser af nye sæson aktuelle varer, til skarpe priser på hylderne. Brug af on line medier som Facebook og net, kommer fremover til at bliver massivt brugt af Intersport Hadsund & søster butikken i Hobro. Heino Clausen online ansvarlig siger - ”Vi vil have masser af tilbud ude på vores hjemmeside og Facebook side fremover, så jeg kan kun opfordre til at følge os on line.” Selve ombygningen kan også følges på Intersport Hadsund/Hobros Facebook side.

 

Intersport Hadsund er en af landets mest moderne Intersport butikker efter ombygningen. Butikken i Hobro har tidligere været igennem samme forandring. Så Mariagerfjord kommune får en topmoderne Intersport butik i hver ende af kommunen. Til glæde for alle sportsfolk i kommunen.

Intersport Hadsund og Butikscenter Hadsund, hvor butikken ligger, går mod den løbende debat om butiksdød uden for de store byer. Centret har alle lokaler udlejet og snart en top moderne Intersport butik.

”Vi følger vores langsigtede investeringsplan og trods de mange penge det koster at lave en ny butik, er den nye butik en investering i den fremtidige mangeårige drift af vores Intersport her i Hadsund” – udtaler ejer Kurt Olesen.

Intersport Hadsund – en af Danmark mest moderne sportsbutikker.


Top