En verden af udstyr

Uanset hvilken sport, du dyrker eller måske har en idé om at begynde med, kræver det udstyr af den ene eller anden art.

Her på siden dykker vi ned i verdenen af udstyr til de største sportsgrene – og tager blandt andet et kig på, hvilke sportsgrene, der er de dyreste, når det kommer til kontingenter og udstyr.

Vi kigger på fodbold, hvor der findes en jungle af fodboldstøvler – det absolut vigtigste redskab i verdens mest populære sportsgren. Der er sket meget med udviklingen og vi kigger på, hvor individuelt fodboldstøvler kan tilpasses alt efter spillestil og position på banen.

Håndbold, golf og ketchersport

En anden populær holdsport i Danmark er håndbold, hvor skoene også er af altafgørende betydning – ikke mindst fordi håndbold er en fysisk sport med mange hurtige bevægelser og risiko for skader i knæ og ankler. Vi tager et kig på de forskellige muligheder, der findes inden for håndboldsko – og hvad man skal være opmærksom på, når man investerer til sæsonen i hallen.

Golfsporten er om nogen en udstyrssport, hvor man købe sig fattig, hvis man er typen, der gerne vil være med på forkant med den seneste udvikling. Men golf behøver ikke være så dyrt, hvis man har lidt is i maven, og det ser vi nærmere på i artiklen om golf og golfudstyr.

Badminton og tennis er også sportsgrene, som fylder meget for danskerne. Her er det ikke overraskende ketcheren, der spiller en stor rolle. Og selv om ketchere umiddelbart kan ligne hinanden, så er der store forskelle på, hvordan de er udviklet – og hvad der passer til dig. Vi ser nærmere på, hvad du skal overveje, når du skal ud at købe en ketcher til badminton eller tennis.

Her handler det eksempelvis meget om, hvorvidt du er hyggespiller eller elitespiller. Et forkert ketchervalg kan betyde forskellen mellem sikker sejr og uventet nederlag.

Uanset hvilken sportsgren, du dyrker og hvilket udstyr, du er på jagt efter, kan du med fordel søge rådgivning, så du finder de sko, de støvler, det golfsæt eller den ketcher, der passer til dit niveau, din spillestil og dine ambitioner.

Vi ønsker dig god fornøjelse på disse sider – og håber du finder brugbar info, som kan gøre dit næste indkøb af udstyr til en god oplevelse.